Vänner

Här listar vi några av våra vänner på internet. Observera att dessa länkar är avsedda för vuxna personer, så som föräldrar, även om länkarna i sig inte är direkt olämpliga för barn. 

Skådespelare

En sida om framlidne skådespelaren Michael Nyqvist som har haft många roller i så väl svenska som internationella filmer. På senare år spenderade Michael Nyqvist mer och mer tid med att spela in filmer i Hollywood. Han spelade bland annat en av huvudrollerna i Män som hatar kvinnor, och övriga filmer i Millennium trilogin.

Hemsida: michaelnyqvist.se

Spelbloggar

Spelbloggen är precis vad det låter som, en spelblogg i bestämd form. Spelbloggen är väldigt bra med välskrivna artiklar om spel, men den uppdateras inte mer än nån gång i veckan numera vilket är lite synd. Men gillar man plattformsoberoende artiklar så är Spelbloggen definitivt värd ett besök då och då.

Hemsida: spelbloggen.se

En sida som har ett långt förflutet, från att ha varit en renodlad spelportal har Jippii gått och blivit en heltäckande blogg om olika former av datorspelande, och andra former av spel. Just nu känns det som att sidan är lite under uppbyggnad men det är inget som stör oss. Jippii är fortfarande en sida vi tycker är värd ett besök då och då.

Hemsida: jippii.se

Förmodligen Sveriges äldsta och största tidning om PC spel. PC-gamer är i huvudsak en speltidning i fysisk form som både går att prenumerera på, eller köpa i välsorterade butiker som t.ex. Pressbyrån.

Hemsida: pcgamer.se

Arctic Gamer skriver precis som några av spelbloggarna ovan, helt plattformsoberoende om olika typer av spel. Du hittar information om så väl PC-spel som spel till Mac och alla diverse spelkonsoler som finns där ute. Sidan behandlar även en och annan artikel inom dobbel och hasardspel.

Hemsida: arcticgamer.se

KillGame har legat vilandes i flera år nu, men ryktet säger att denna spelblogg kommer att väckas till liv inom en inte allt för snar framtid. Du kommer att kunna läsa nyheter om allt från mobilspel till fysiska brädspel och diverse annat intressant. KillGame var tidigare en relativt känd speltidning inom vissa mindre nischer.

Hemsida: killgame.se

En vass spelblogg helt på svenska som skriver om allt från nätbaserade webbspel till mobilspel och datorspel. Sweet Gamers har sin egen personliga touch på artiklarna och är en spelblogg vi besöker med jämna mellanrum för att hålla oss uppdaterade inom det senare inom spel.

Hemsida: sweetgamers.se

Övrigt

Den här sidan handlar om Pippi Långstrump och hennes bravader. Sidan handlar även tills viss del om utbildning, vilket kanske inte är helt orimligt då mycket av sagorna om Pippi handlar om just hennes uppväxt och brist på skolgång.

Hemsida: pippishemskola.nu

En väldigt simpel sida med ganska knapphänding information om Bergsjöhallen.nu. Där hittar du diverese information om Bergsjös tidigare Ica-butik. Ica-butiken har nu bytt namn till ICA Supermarket Bergsjö.

Hemsida: bergsjohallen.nu