Var kan man hitta filmerna?

Nu kanske du undrar var du kan hitta filmerna, var du kan köpa dem eller kanske hyra dem. Det finns även böcker såklart och dem kan du köpa i bokhandlare och sedan läsa dem på kvällen för dina barn, det kommer verkligen att uppskattas, men akta så att inte barnen blir rädda för spöken när de sedan ska sova men det är nog inte så stor risk.
Det är det som är bra med Lilla spöket Laban eftersom han är så snäll och då behöver inte barnen bli rädda och det är lite det som är poängen. Men nu till vart man kan hitta framförallt filmerna, du kan hitta dem lite var som och det finns inte bara en film utan det finns 4-5 stycken olika filmer med lite olika handling men ändå med samma karaktärer och innebörd. Du kan hitta de här olika filmerna på många olika internetsidor och där kan de även vara lite billigare, men du kan såklart även hitta de i en vanlig butik i närmsta stad, det är nog ganska garanterat att du kommer att hitta en Lilla spöket Laban film i din stad, de finns faktiskt lite överallt.
Filmerna är inte heller så jätte överdrivet dyra, de kan kosta mellan 50-100 kr stycket och det är inte så jättefarligt, det kan vara billigast att köpa filmerna online på internet.